Doelstelling: Mensen in nood helpen, verspilling voorkomen en armoede bestrijden.
Uit het Haarlems Dagblad: actie VERSBOX 3
Woensdag 11 april was de dag van de derde actie VERSBOX, georganiseerd door Voedselbank Haarlem. Het mooie Restaurant Frisk aan het Spaarne was nu de uitdaging aangegaan om een maaltijd te bereiden. Mét de ingrediënten uit de box die de klanten van de voedselbank ook kregen vorige week. Chefkok Richard Barron is enthousiast aan de slag gegaan en heeft liefst vier verschillende gerechten bereid. De 'lunchsalade met courgette' wordt uitvoerig beschreven. Lees het verslag van HD-journalist Judy Nihof hier in een groter formaat.
Voor de supermarktacties zijn wij op zoek naar medewerkers, die 1 of 2x in de maand, voor een paar uurtjes op een zaterdag, willen meedoen met deze inzamelacties. Je kunt je voorkeur aangeven voor de ochtend of de middag. Heb je belangstelling mail dan naar